Σχετικά με την Eyelead

Home / Σχετικά με την Eyelead

Καλώς ήρθατε στην EYELEAD

Η Eyelead, Optical Quality Products, αποτελεί μάρκα (brand) της ελληνικής εταιρίας VITORGAN με γυαλιά πρεσβυωπίας και ηλίου για παιδιά και ενήλικες.  Τα γυαλιά πρεσβυωπίας Eyelead είναι κοινοποιημένα στον ΕΟΦ, φέρουν Πιστοποίηση CE και κατέχουν βεβαίωση διακίνησης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων. Τα γυαλιά ηλίου Eyelead με polarized φακούς κατηγορίας 3 εξαιτίας του αποκλεισμού της διέλευσης των κατά 90 μοιρών οριζόντια πολωμένων ακτίνων του φωτός προς το μάτι, έχουν την ικανότητα να εμποδίζουν την αντανάκλαση του έντονου φωτός (ποσοστό απορρόφησης 82-92%) και να προσφέρουν στον χρήστη βελτιωμένη όραση.

Η VITORGAN είναι μία δυναμική εταιρεία με σύγχρονη οργάνωση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εισαγωγή, διάθεση και εξαγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων (συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα).Επενδύει συνεχώς στο σύγχρονο, ελκυστικό και ποιοτικό προϊόν στο ράφι, παρέχοντας εξατομικευμένες προτάσεις στο φαρμακείο και προσφέροντας προϊόντα που προάγουν την ποιότητα με στόχο την αναβάθμιση του τρόπου ζωής μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ μιας καλύτερης ζωής

0 Έτη παρουσίας
0 Σχέδια
0 Σημεία Πώλησης
0 Πελάτες

Η φιλοσοφία μας

Η VITORGAN είναι μια επιχείρηση του σήμερα, με σύγχρονη οργάνωση και προσανατολισμούς. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ. στο Βύρωνα Αττικής, όπου βρίσκονται τα γραφεία, οι διοικητικές υπηρεσίες, οι κεντρικές αποθήκες και το κέντρο διανομής.

Επενδύει συνεχώς τόσο στο σύγχρονο, ελκυστικό και ποιοτικό προϊόν στο ράφι, παρέχοντας εξατομικευμένες προτάσεις στο φαρμακείο που αποτελεί τον κύριο πυλώνα διάθεσης των προϊόντων της, προσφέροντας στο σημερινό άνθρωπο λύσεις με στόχο πάντα την αναβάθμιση του τρόπου ζωής του.

Η μακρόχρονη παρουσία της VITORGAN και η συνεχής ανάπτυξή της βασίζονται στις αδιαπραγμάτευτες διαχρονικές αξίες της, που συνοψίζονται σε τρεις έννοιες.

Το όραμά μας

Όραμα των ανθρώπων της εταιρείας είναι να ταυτιστεί το όνομα της VITORGAN με προϊόντα μιας καλύτερης ζωής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υγείας και ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, δίνοντας παράλληλα αξία στα χρήματά του.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στη Vitorgan, ακολουθώντας πιστά εδώ και χρόνια τις αξίες μας, συνεισφέρουμε συστηματικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνιών που δραστηριοποιούμαστε, με υπεύθυνο τρόπο απέναντι στο συνάνθρωπο. Πιστοί στη φιλοσοφία μας και στο όραμα μας να παρέχουμε προϊόντα μιας καλύτερης ζωής, προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη από συμπαράσταση και συνεισφορά, προσφέροντας οικονομική στήριξη σε σημαντικούς φορείς για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα σχέδια και τα προγράμματα τους. Εδώ και χρόνια βρισκόμαστε δίπλα στο πλευρό σωματείων με μεγάλο κοινωνικό έργο, όπως είναι ο οργανισμός «Unesco» και ο σύλλογος «Ελπίδα», επιθυμώντας μέσω της συλλογικής δράσης να βοηθήσουμε την κοινωνία να κάνει ένα βήμα μπροστά.